Opbouw Succesvol Werven in volle gang

Martijn Hemminga Op 19 mei 2011
Gem. leestijd < 1 minuut 1737x gelezen
Deel dit artikel:

Opbouw Succesvol Werven in volle gangVandaag, 19 mei 2011, vindt voor de 7e maal Succesvol Werven plaats. In het Hulstkampgebouw in Rotterdam worden vandaag bijna 300 professionals op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie verwacht. Werf& doet vandaag verslag in tekst en beeld. Bekijk de eerste video van de opbouw.

Opbouw Succesvol Werven in volle gang

In onderstaande video is de opbouw te zien van Succesvol Werven 2011, het event in Nederland op gebied van online arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Onder leiding van dagvoorzitter Ben Tiggelaar spreken vandaag onder meer Andy Headworth (UK) over recruitment via Facebook en Nicole Bueters van Philips over de kracht van werven via referral programma’s.

 

Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners