Maximum, een full-service arbeidsmarktcommunicatie
bureau met een technisch hart.

Maximum is een full-service arbeidsmarktcommunicatie bureau, bestaande uit meer dan 50 “Maximalen”, en werkt voor meer dan 100 opdrachtgevers op het gebied van Employer Branding, Recruitment advertising -en technologie. Zo ontwikkelen we vanuit onze kantoren in Capelle a/d IJssel en Amsterdam o.a.:

  • Research en strategie
  • Creatieve Employer Brand -en campagneconcepten
  • Online en offline campagnemiddelen -en content
  • UX, Design, Ontwikkeling en Hosting en Beheer van (recruitment)websites
  • Mediaplanning, Inkoop, Handling en Rapportage van campagnes

Maximum wordt dit jaar 20!
2019 is voor Maximum een bijzonder jaar, namelijk een jaar waarin we ons 20-jarig bestaan vieren. Of het nu crisis is, we te maken hebben met een krappe arbeidsmarkt, of de opkomst van nieuwe media en (recruitment)technologie, we hebben zo’n beetje alles meegemaakt en die ervaring nemen we mee in nieuwe trajecten voor onze opdrachtgevers. We kijken vervolgens bij iedere individuele casus naar de beste oplossing en aanpak. Innovatie is bij Maximum dan ook geen project, maar onderdeel van ons bestaan.

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Kijk op onze website, spreek ons aan op een van de events of nodig ons uit voor een kennismakingsafspraak!

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Bullhorn
Cammio
Carerix
Compagnon
EN HR solutions
HROffice
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Macknificent
Maximum
Nr29
Recruiters United
RecruitNow
Saba Lumesse
Steam
Talmark
Vakmedianet

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.