SABA is een toonaangevende software leverancier op het gebied van Talent Management. Met 1.400 gemotiveerde medewerkers, ruim 4.000 klanten en 17 kantoren verspreidt over de wereld is SABA een mondiale business partner.

Door de recente overname van Lumesse heeft SABA wederom een mooie stap gezet om deze ambitie ook in Europa waar te maken.

SABA ondersteunt wereldwijd haar klanten door innovatieve en procesondersteunende HR software aan te bieden. Naast het ontwikkelen, leveren en beheren van gebruiksvriendelijke software worden SABA’s relaties ook tijdens de implementatie en na Go Live ondersteunt door ervaren consultants. Dit alles om ervoor te zorgen dat de organisaties tevreden zijn en het maximale uit hun investering kunnen halen.

Customer Success staat hoog bij ons in het vaandel!

Met de software oplossing ‘TalentLink’ biedt Saba organisaties een modern recruitmentplatform dat geschikt is voor organisaties vanaf 1.000 medewerkers in Nederland, tot aan Multinationals met duizenden medewerkers verspreid over de wereld.

Door de modulaire opbouw van onze oplossing kunnen we altijd naadloos aansluiten op de specifieke recruitment behoeften van organisaties, nu maar ook in de toekomst. Daarnaast ondersteunt het platform meer dan 35 verschillende talen en is het al in 120 landen succesvol geïmplementeerd.

Met TalentLink bieden we een toekomstbestendige oplossing die u zal helpen bij het tijdig vinden van de juiste kandidaten, ze te selecteren en aan uw organisatie te binden!

Organisaties die u al voor gingen; DLL, Mc Donalds, NN, IHG, Fagron,TUI & ThyssenKrupp.

Meer weten? Kijk dan op: www.saba.com

Premium partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig