Review: werken bij Tempo-Team

Bas van de Haterd Op 21 september 2017
Gem. leestijd 2 min 177x gelezen
Deel dit artikel:

Tempo-Team is ook genomineerd voor Digitaal-Werven in 2017. Niet de werken VIA Tempo-Team site natuurlijk, want Digitaal-Werven gaat over corporate recruitmentsites, maar de werken BIJ Tempo-Team. Full disclosure: jaren geleden heeft Digitaal-Werven voor de vorige site een adviesrapport geschreven met verbetersuggesties, meerdere van deze verbeteringen zijn in deze nieuwe site doorgevoerd.

 

Screen Shot 2017-09-15 at 18.13.06

Homepage

De homepage van Tempo-Team is best wel vol. Veel content, waarbij ze vooral uitleggen wat ze als werkgever zijn en welke verschillende functies ze als werkgever bieden. Niet alleen intercedenten, maar ook voor marketing en finance specialisten bijvoorbeeld.

Screen Shot 2017-09-15 at 18.16.27

Tempo-Team maakt veel gebruik van video, iets minder van foto’s of beelden. Je ontwikkeling kan je in tekst lezen of een video over bekijken bijvoorbeeld. Daarmee richt Tempo-Team zich duidelijk op de wat jongere doelgroep, waar video wel het nummer 1 medium is.

Vacatures

Als je vacatures gaat zoeken kom je helaas wel in een ander systeem terecht. Het is nog wel opgemaakt in Tempo-Team kleuren, maar duidelijk wel anders. Dat is jammer, die intergratie is voor verbetering vatbaar.

Screen Shot 2017-09-15 at 18.21.17

De zoekfunctie zelf werkt wel goed, met alle mogelijke filters. De keuze voor de informatie die in het overzicht gedeeld wordt zou ik wel anders gemaakt hebben. De plaatsingsdatum is een onderwerp van discussie, het vacaturenummer hoort er niet, maar het aantal uur per week en het opleidingsniveau ontbreken, net als een korte omschrijving.

Waar ik dan wel weer blij van wordt is de afsluiting van de vacature. Twee knoppen (beter dan één) en een solliciteer en solliciteer met Linkedin knop (die werkt). Ja, dat is heel sim. Tot slot ook nog een ‘wie ken je bij ons’, wat helpt met ‘social proof’ zoals dat heet. Dat is heel slim gedaan van Tempo-Team.

Screen Shot 2017-09-15 at 18.24.01

Stem op Tempo-Team

Vind jij dat Tempo-Team genomineerd moet worden voor Digitaal-Werven? Dan kan je hier op ze stemmen.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners