Doede van Haperen

FunctieCEO - Chief Enthusiasm Officer BedrijfFlexForceMonkey Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Doede van Heperen?

Na een studie in supply chain management is Doede al sinds 2001 bezig met het implementeren van Purchase to Pay processen bij grote organisaties in heel Europa. In 2005 kreeg hij hierbij zijn eerste opdracht om ‘na de inkoop van pennen en de potloden ook eens naar de inhuur van flexkrachten te kijken’. Hier ontstond een bijzondere specialisatie: verbeteren van inhuurprocessen puur gericht op (administratieve) operational excellence.
Na jaren van maatwerk projecten ontstond (door steeds terugkerende tekortkomingen in de bestaande global software platformen) het idee voor FlexForceMonkey. Het platform dat alle data uit systemen voor inkoop, HR, finance, en de flex backoffice kan koppelen en ontrafelen tot één matchend en geautomatiseerd purchase to pay proces is ontstaan vanuit pure behoefte die in de praktijk gevoeld werd. Doede heeft in 2015 de eerste schetsen op een whiteboard gezet hier naartoe en bouwt sindsdien aan het groeiende succes van dit tech bedrijf.

Tijdens de Webinar Week?

Doede schuift aan bij onze dagvoorzitter om het te hebben over The perfect match? …en andere verhalen over facturen! – Als een opdracht start, begint de volgende zoektocht naar een match: de factuur. Hoe richt je data zo in, dat factuurcontrole automatiseert?

Nieuwsgierig?

Schrijf je in voor dit webinar

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
Timetohire
ToTalent.eu
WBNRS