Teun van Keeken

FunctieLead Talent Acquisition BedrijfProRail Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Teun van Keeken?

Jarenlang is Teun werkzaam geweest als recruiter aan de bureauzijde in de ICT detacheringssector, een dynamische branche, waarin een ad-hoc-, en no-nonsense mentaliteit erg belangrijk is.

Tegenwoordig is hij coördinerend op het gebied van sourcing en Talent acquisitie, waarbij hij de focus legt op de specialistische en vaak lastig in te vullen vacatures voornamelijk o.g.v. techniek, ICT, Management en Finance bij ProRail. Door middel van het inzetten diverse wervingskanalen en de juiste tools probeert hij het juiste talent voor zijn opdrachtgever aan te trekken en ProRail als een aantrekkelijk werkgever te positioneren. Een match op basis van hard skills is niet voldoende, ook de soft skills zijn met oog op een langdurige en duurzame arbeidsrelatie van groot belang. Hij denkt daarom ook graag mee met de professionals over hun carrièrewensen en -mogelijkheden.

Tijdens de Webinar Week

Samen met Inge Vuik van Intelligence Group gaat Teun in gesprek met de dagvoorzitter over “De rol van data in het recruitmentproces van ProRail“. Hierin wordt toegelicht welke rol data en tools van Intelligence Group spelen/ hebben gespeeld in de wervingsprocessen van ProRail

Nieuwsgierig?

Lees hier meer over dit webinar>>

Schrijf je in voor dit webinar

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
ToTalent.eu
WBNRS