Summum.nu-bureaus krijgen 8 van opdrachtgevers

Martijn Hemminga Op 24 juli 2012
Gem. leestijd < 1 minuut 1383x gelezen
Deel dit artikel:
Summum.nu-bureaus krijgen 8 van opdrachtgevers

Summum.nu-bureaus krijgen 8 van opdrachtgeversDe w&s-bureaus aangesloten bij Summum.nu meten al geruime tijd de tevredenheid van haar opdrachtgevers en haar kandidaten. Over de eerst 6 maanden van 2012 zijn de 10 gecertificeerde leden van Summum.nu door opdrachtgevers beoordeeld met een 8,0. In totaal werden 173 verschillende opdrachtgevers om hun mening gevraagd.

Continu verbeteren

In 2010 kregen de Summum.nu-leden nog een 7,7 van haar opdrachtgevers en in 2011 een 7,8. De resultaten van het tevredenheidsonderzoek worden gebruikt om in een proces van ‘continues improvement’  het primaire proces te verbeteren. De onderdelen: professionaliteit/vakbekwaamheid/inzicht van de consultant, de procesbegeleiding en transparantie van het selectieproces scoren het hoogst. Alle opdrachtgevers worden uitgenodigd om mee te doen met het onderzoek, ook als uiteindelijk geen succesvolle plaatsing plaats vindt.

Kandidaten

Ook in de tevredenheidonderzoeken die onder kandidaten worden gehouden scoort Summum.nu goed. Het rapportcijfer dat de gecertificeerde leden van Summum.nu over de eerste helft van 2012 mocht ontvangen van haar kandidaten is ten opzichte van 7,7 (2010 en 2011) gestegen naar een 7,8. De onderdelen: contact met consultant, sfeer tijdens het interview en de professionaliteit van de consultant worden het hoogst gewaardeerd. In totaal werden 1.314 kandidaten om hun mening gevraagd.

Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners