Uitzendbureau Get Work in zee met RecruitNow

Uitzendbureau Get Work geeft zijn digitale transformatie vanaf nu verder vorm met Cockpit, het recruitmentsysteem van RecruitNow.

Peter Boerman Op 09 juli 2019
Gem. leestijd 2 min 582x gelezen
Deel dit artikel:
Uitzendbureau Get Work in zee met RecruitNow

Kandidaten verwerken, matchen en plaatsen. Vanaf nu kan uitzendbureau Get Work het een stuk sneller doen. Het uitzendbureau heeft namelijk gekozen voor een nieuw recruitmentsysteem: RecruitNow | Cockpit, de recruitmentsoftware voor uitzenders. Door deze samenwerking wordt het recruitmentproces van Get Work makkelijker en sneller. Bovenal is er meer tijd om nóg persoonlijker contact te leggen in de regio midden- en oost-Nederland, waar het bureau actief is.

‘We laten systemen steeds meer voor ons werken, zodat wij het nog meer over mensen kunnen hebben.’

Renée Gosschalk, marketingmanager bij Get Work, licht toe hoe deze samenwerking bijdraagt aan het verwezenlijken van hun ambitie: ‘We willen meer impact hebben in de regio en echt van toegevoegde waarde zijn voor onze doelgroep. Daarom laten we systemen steeds meer voor ons werken, zodat wij het nog meer over mensen kunnen hebben.’

Persoonlijker worden door te werken met systemen

Meer tijd voor persoonlijk contact met de klanten en uitzendkrachten, juist door te werken met een goed recruitmentsysteem: het is één van de belangrijkste punten op de agenda van Get Work. Maar ook het plaatsingspercentage verhogen door meer te doen met hun huidige data en snel inzicht hebben in de ROI zijn doelstellingen die het bureau met RecruitNow | Cockpit vervult.

De communicatie onderling wordt eenvoudiger. Zo houden zij daadwerkelijk meer tijd over.

Dankzij de software hebben intercedenten minder verschillende applicaties nodig om hun werk goed te kunnen uitvoeren. De communicatie onderling wordt ook eenvoudiger. Zo houden zij daadwerkelijk meer tijd over. De matchsuggesties op harde en zachte criteria die automatisch voor de beste matches zorgen, verregaande integraties met derden partijen zoals bijvoorbeeld Jobdigger en de integratie van conversaties in één voor iedereen toegankelijk systeem, hebben Get Work voor Cockpit laten kiezen. Daarnaast is het een gebruiksvriendelijk systeem, omdat het met én voor gebruikers ontwikkeld is. Ook de cultuur van RecruitNow speelde mee, aldus Gosschalk. ‘Onze culturen passen erg goed bij elkaar. Dit heeft ook een belangrijke rol gespeeld bij de keuze voor Cockpit.’

Lees ook:

Foto boven, van site Get Work

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners