Webinar 7 juli: Zo selecteer je een recruitmentsysteem [adv]

Martijn Hemminga Op 05 juli 2016
Gem. leestijd < 1 minuut 744x gelezen
Deel dit artikel:
Webinar 7 juli: Zo selecteer je een recruitmentsysteem [adv]

Donderdag 7 juli 2016 vindt om 16.00 uur een extra ingelast gratis webinar plaats: Zo selecteer je een recruitmentsysteem. In dit praktische webinar krijg je handige tips hoe je tot een goede selectie komt van een (nieuw) recruitmentsysteem.

Zo selecteer je een recruitmentsysteem

Een recruitmentsysteem selecteren is niet eenvoudig. Waar moet een goed recruitmentsysteem allemaal aan voldoen? Hoe maak je een keuze tussen de 30 leveranciers die er alleen al in Nederland zijn? In het webinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem, dat 7 juli om 16.00 uur begint, krijg je tips die helpen bij het maken van de juiste keuze voor een recruitmentsysteem.

Zomerperiode ideaal om je te oriënteren

“De zomermaanden zijn ideaal om je te oriënteren op een (nieuw) recruitmentsysteem,” legt Martijn Hemminga van Recruitmentsystemen.nl uit. “Over het algemeen ligt er dan minder druk op het invullen van vacatures en heb je bijvoorbeeld tijd om je te oriënteren. Het hele selectieproces duurt al snel maanden. Beslissingen kun je wellicht niet nemen door vakanties van collega’s en jezelf, maar de zomermaanden lenen zich uitermate voor het voorwerk.”

Aanmelden voor het webinar

Meld je aan voor het webinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem via onderstaande button. Kun je er 7 juli niet bij zijn, schrijf je dan toch in zodat je toegang krijgt tot de replay.

[button color=”green” size=”” type=”” target=”_blank” link=”http://www.wbnrs.nl/webinar-zo-selecteer-je-een-recruitmentsysteem/”]Aanmelden voor het webinar[/button]

Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners