5 redenen waarom je naar Talent Acquisition Live moet komen

Redactie Op 05 april 2019
Gem. leestijd 2 min 424x gelezen
Deel dit artikel:
5 redenen waarom je naar Talent Acquisition Live moet komen

Nog even en het is weer zover: hét Europese evenement over alles op het gebied van innovatie op 18 april in Amsterdam, Talent Acquisition Live. Wij geven je 5 redenen waarom je dit niet mag missen.

1. Christoph Fellinger

Talent Acquisition Live opent met Christoph Fellinger, Head of Early Career Programs bij Beiersdorf, bekend van merken als NIVEA. Hij vraagt zich af wie de betere recruiter is: de mens of de machine? Er is maar een manier om erachter te komen…

2. Netwerken met internationale bezoekers

Vergroot je netwerk en ontmoet niet alleen sprekers vanuit heel Europa, maar ook andere bezoekers. Hoewel het evenement in eerste instantie op Europa gericht is, hebben we vernomen dat er zelfs bezoekers uit Kameroen komen.

3. Karen Azulai

Vorig jaar was haar breakoutsessie een groot succes en daarom is Karen Azulai, een van de meest bekende sourcers ter wereld, dit jaar natuurlijk terug. Dit keer zal zij een keynote geven over hoe je relevant blijft in deze tijden waarin er veel verandert.

4. Sophie Theen

Een bezetting die groeit met 300% in een jaar tijd, dat is waar Talent and Culture Guardian Sophie Theen te maken heeft in haar werk bij de Londense fintech-start-up 11FS. Tijdens Talent Acquisition Live vertelt ze hoe ze omgaat met hypergrowth.

5. Er is een geweldige host

Zonder host kun je niet en Talent Acquisition Live mag zich dan ook verheugen op een geweldige host. De uit Duitsland afkomstige Anna Ott, met zo’n 18 jaar ervaring in HR, zal als chairwoman optreden. Een ding is zeker: het wordt interessant!

Meer weten? Kom naar TA Live

Christoph Fellinger, Head Strategic Talent Acquisition bij Beiersdorf, vertelt op donderdag 18 april tijdens Talent Acquisition Live alles over de kansen en beperkingen van technologie als het gaat om het selecteren en identificeren van toekomstig talent.

Klik hier voor alle informatie. Of bekijk eerst nog even de after movie van vorig jaar:

Lees ook:

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners