Al bijna 50 inzendingen binnen voor Werf& Awards – deadline nadert…

De laatste dagen gaat het ineens hard met inzendingen voor de Werf& Awards van 2022. De teller staat inmiddels bijna op 50. En dan moet de traditionele eindsprint nog komen… Dus: doe je ook nog mee?

Peter Boerman Op 22 maart 2022
Gem. leestijd 3 min 299x gelezen
Deel dit artikel:
Al bijna 50 inzendingen binnen voor Werf& Awards – deadline nadert…

Bijna 50 inzendingen. Tot zover staat inmiddels de teller voor de Werf& Awards 2022. En dan hebben slimme organisaties nog een dag om ook hun inzending in te dienen. Als het zo doorgaat wordt het recordaantal inzendingen van vóór de coronacrisis dit jaar flink overtroffen. Met andere woorden: er gebeuren veel mooie dingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment in Nederland.

De komende twee weken zullen dagelijks meerdere cases op deze site verschijnen.

Nog niet alle inzendingen staan op dit moment overigens online. De komende twee weken zullen dagelijks meerdere cases op deze site verschijnen, zodat iedereen er op z’n gemak kennis van kan nemen. Wil je daar ook nog tussen staan en meedingen om de prijzen? Je krijgt uitstel tot woensdag 23 maart om 17.00. Een mooie kans om jouw prestaties in het zonnetje te zetten!

In de breedste zin van het woord

De Werf& Awards zijn jaarlijkse prijzen voor cases op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment, die impact hebben (gehad) op de instroom van een organisatie. De awards richten zich op kleine en grote organisaties, zonder budget of met grote budgetten, voor werkgevers (corporates) en bureaus (in bijvoorbeeld werving en selectie, arbeidsmarktcommunicatie, uitzenders of detacheerders) in de breedste zin van het woord.

Na woensdag 23 maart om 17.00 uur gaat de jury in beraad over de genomineerden.

Na het sluiten van de mailbox op woensdag 23 maart om 17.00 uur gaat de jury in beraad over welke inzendingen tot de genomineerden behoren voor de publieksjury. Als je tot de gelukkigen behoort, ontvang je daar op 7 april bericht over. Vervolgens starten de publieksstemmen en mag jij jouw case 14 april  in Rotterdam presenteren voor de vakjury.

Er zijn al mooie inzendingen

Een flink aantal mooie cases is dus al ingezonden. Onder de bijna 50 inzendingen vinden we bijvoorbeeld nu al de Banen Bingo van Unigarant Verzekeringen en de bijzondere werving van ICT’ers, van Kentalis waarbij in gebarentaal de wervende boodschap ‘wordt vertelt’. Of wat dacht je van het Welkomstpakket voor een warm welkom bij PostNL?

En dan hebben we bijvoorbeeld ook nog de Global EVP uitrol en localization op de nieuwe global career site van Danone en de werving zonder CV van Welkoop voor de werving van schaarse orderpickers. En Happy Horizon speelt in op de trend dat (young) professionals vaker naar een cultural match zoeken en zet daarvoor De SwipeGame in. Maar hou de site goed in de gaten, want de komende dagen komt er nog veel meer moois op.

Zien we jouw case straks ook op ons platform?

Wil jij ook kans maken op een Werf& Award? Stuur dan uiterlijk 23 maart 2020 voor 17.00 uur jouw arbeidsmarktcommunicatie- of recruitmentcase in. Kijk voor meer informatie op de pagina van de Werf& Awards.

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners