Inzendtermijn Werf& Awards verlengd tot 31 maart

De inzendtermijn voor de Werf& Awards is verlengd tot 31 maart, zodat iedereen (thuis) alsnog zijn inzending kan afmaken.

Peter Boerman Op 17 maart 2020
Gem. leestijd 2 min 170x gelezen
Deel dit artikel:
Inzendtermijn Werf& Awards verlengd tot 31 maart

De Werf& Awards zijn prijzen voor cases op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment die impact hebben (gehad) op de instroom van een organisatie. De awards richten zich op kleine en grote organisaties, zonder budget of met grote budgetten, voor werkgevers (corporates) en bureaus (in bijvoorbeeld werving en selectie, arbeidsmarktcommunicatie, uitzenders of detacheerders) in de breedste zin van het woord.

Gezien de omstandigheden is inmiddels besloten de inzendtermijn te verlengen tot 31 maart.

Eigenlijk zou de inzendtermijn morgen sluiten, op 18 maart, om 17.00 precies. Maar gezien de omstandigheden is inmiddels besloten de inzendtermijn te verlengen, zodat iedereen gelegenheid heeft zijn case (thuis) af te maken. De nieuwe deadline is nu dinsdag 31 maart, opnieuw om 17.00. De juryberaadslaging zal vooralsnog gewoon op hetzelfde moment doorgaan, net als de uitreiking tijdens Werf& Live, op 28 mei.

Mooie cases binnengekomen

Er zijn ook dit jaar al een aantal mooie cases ingezonden. Wat te denken van de verhalenpagina van TOPdesk, de adellijke titel die Pink Elephant aan kandidaten mocht weggeven, of de knappe missen die hielpen chauffeurs te werven voor Renewi? Ook vanuit de zorg kwamen al een aantal inzendingen binnen, zoals de ‘stuntopa’ van De Wever en de ‘Het hele leven telt’-campagne van ouderenzorgorganisatie Topaz. En dan hebben we het nog niet eens gehad over bijvoorbeeld de gewoon bijzondere campagne van de AIVD, de snel geworven Carwash-helden, of de groots opgezette recruitmentdag van Boskalis (met een wow-factor).

Er zijn ook dit jaar al een aantal mooie cases ingezonden. Maar er kan dus nog meer bij!

Maar er kan dus nog meer bij! Wil jij ook kans maken op een Werf& Award? Stuur dan uiterlijk 31 maart 2020 voor 17.00 uur jouw arbeidsmarktcommunicatie- of recruitmentcase in. Kijk voor meer informatie op de pagina van de Werf& Awards.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners