Elke organisatie een sterk werkgeversmerk

Employer Brander versterkt werkgeversmerken. Zonder poespas, maar met een duidelijke strategie die werkt. Als experts op het gebied van recruitment marketing, employer branding en arbeidsmarktcommunicatie helpen wij je als werkgever structureel en effectief te communiceren met elke gewenste doelgroep. Wat we voor je doen:

 • Doelgroeponderzoek & Employer Brandonderzoek
 • Persona’s, content- en communicatiestrategieën ontwikkelen
 • Aansprekende tekst voor alle arbeidsmarktcommunicatie schrijven
 • Op maat (creatieve) campagnes ontwikkelen, uitvoeren en optimaliseren
 • Je werken-bij-website ontwikkelen, bouwen en beheren
 • Je trainen in referral recruitment, vacatures schrijven en EVP-ontwikkeling

Met een sterk werkgeversmerk vergroot je het succes van je organisatie. Niet alleen in het aantrekken van nieuw talent, ook in het realiseren van optimale klanttevredenheid. Een mooie win-win-situatie dus.

We gaan voor partnership

Met een flinke dosis enthousiasme, positiviteit en creativiteit nemen we je mee in ons vakgebied en zorgen we dat je in no time zelfstandig verder kunt. Elke opdracht is volledig op maat. We verrassen je graag met onze inzichten en duurzame oplossingen. Organisaties als ProRail, Quoratio, EY, Capgemini, DHL, NN, Reinaerde, Partners voor Jeugd en SURF gingen je al voor.

Ook toe aan een sterk employer brand? Check www.employerbrander.nl of mail ons direct via vraag@employerbrander.nl.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN      Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Monsterboard
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Talmark

Meld je aan voor de livestream van Werf& Live

Donderdag 1 oktober vindt de 5-jarige jubileumeditie plaats van Werf& Live. Dit jaar is het event hybride en kun je de livestream volgen. Met sprekers van o.a. Facebook, Jumbo, Alliander, Action en Indeed. Ook goeroe Dr. John Sullivan en kitesurfer Willem Hooft zijn van de partij.

Meld je nu aan en volg het event over impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment vanaf kantoor of thuis of koop een van de laatste tickets om er offline bij te zijn.