Steam, employer branding voor ambitieuze werkgevers

 

Wat employer branding doet? Het helpt je lekkerder croissants te verkopen. Betere viaducten te bouwen. Innovatiever samen te werken voor patiënten. Bij Steam, specialist in arbeidsmarktcommunicatie, zijn we er namelijk van overtuigd dat ons vak niet alleen gaat over het aantrekken van personeel met slimme recruitmentstrategieën, maar vooral ook over het versterken van je organisatie. Over trots en bevlogenheid van je mensen; je merkambassadeurs.

Steam denkt met je mee over werkgeverspositionering, branding en recruitment. We ontwikkelen en voeren de regie over impactvolle reclamecampagnes, serious games, referral-acties, social recruitment en wervingsevents. Plus duizend andere oplossingen om mensen enthousiast te laten werken.

Steam werkt onder andere voor: het ministerie van Defensie, de Nationale Politie, Achmea, KPN, UMC Utrecht, PwC, Luchtverkeersleiding Nederland, Van Oord, De Nederlandsche Bank en Triodos.

Kijk voor meer informatie op www.steam.nl.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Macknificent
Mysolution
RecruitNow
Talmark

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.