TheRecruitBoosters

TheRecruitBoosters, een Amsterdamse start-up gericht op recruitment via LinkedIn, maakt het eenvoudiger voor organisaties om meer kandidaten en opdrachtgevers aan zich te binden. Door automatisch leads te genereren via LinkedIn (Automatic LinkedIn Lead Generation) kunnen per dag vijftig geschikte kandidaten en opdrachtgevers worden bereikt. De software van het bedrijf stelt hen in staat om datagedreven campagnes uit te voeren en te analyseren. Hierbij wordt een directe koppeling met diverse CRM- en ATS-systemen geleverd. Het unieke aan de service van TheRecruitBoosters is dat het bedrijf fungeert als een intern recruitment- en sales-team en zijn klanten ondersteunt gedurende het gehele proces. Daardoor kunnen organisaties zich focussen op hun kernactiviteiten.

Luc van Poll, oprichter van TheRecruitBoosters, had al ervaring met Automatic LinkedIn Lead Generation via zijn bedrijf TheSalesBoosters. Dit bedrijf is twee jaar geleden opgericht en past dezelfde strategieën toe als TheRecruitBoosters. Vanwege concrete vraag vanuit de recruitment-branche werd ruim een jaar geleden TheRecruitBoosters opgericht. Met behulp van de Automatic LinkedIn Lead Generation van het bedrijf zijn inmiddels al voor veel recruitment-organisaties zeer snel talloze geschikte kandidaten en opdrachtgevers bereikt via LinkedIn.

“LinkedIn kent alleen al in Nederland meer dan zeven miljoen leden en is hét middel om opdrachtgevers en kandidaten te vinden. Maar deze mensen één voor één benaderen via LinkedIn was een zeer tijdrovende klus, tot nu”, aldus Luc van Poll, oprichter en CEO van TheRecruitBoosters. “Het draait niet alleen om het bereiken van duizend interessante mensen per maand. Door LinkedIn onderdeel te maken van je strategie, kun je een duurzame bedrijfsvoering realiseren.”

Over TheRecruitBoosters
TheRecruitBoosters, gevestigd in Amsterdam, heeft twee overtuigingen. Enerzijds gelooft het bedrijf in de kracht van LinkedIn als social selling platform en anderzijds in het automatiseren van werkprocessen. Door deze overtuigingen te combineren, ondersteunt het bedrijf alle recruitment-organisaties in Nederland bij het vinden en bereiken van zowel nieuwe opdrachtgevers als nieuwe kandidaten. Op deze manier wordt een brug geslagen tussen de offline en online wereld van recruitment.

TheRecruitBoosters doet dit voor alle organisaties die willen investeren in een slimmer, sneller en efficiënter werkproces. Hierbij maakt eventuele kennis of affiniteit met LinkedIn en automatiseren niet uit. Zolang men maar durft te groeien met zijn of haar organisatie.

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS