Robots, eenhoorns en experimenten: de tweede editie van Talent Acquisition Live was weer geslaagd

Redactie Op 19 april 2019
Gem. leestijd 2 min 543x gelezen
Deel dit artikel:
Robots, eenhoorns en experimenten: de tweede editie van Talent Acquisition Live was weer geslaagd

Ook de tweede editie van Talent Acquisition Live was een succes. Ondanks het stralende weer verzamelden zich zo’n 200 bezoekers in De Nieuwe Liefde in Amsterdam voor het internationale recruitmentevent.

De bezoekers, vanuit Nederland tot Kameroen, hoorden daar niet alleen wie de betere recruiter is (mens of machine), maar bijvoorbeeld ook wat de misvattingen zijn over hypergrowth en hoe belangrijk experimenteren is.

Bekijk hier de officiële aftermovie van de dag:

Of geniet eerst na van nog wat meer foto’s:

Host Anna Ott opende de dag.

Christoph Fellinger liet zien hoe robots het doen ten opzichte van mensen wat betreft data. De conclusie: robots zijn niet per se beter!

Hypergrowth gaat niet om zoveel mogelijk mensen aannemen in een korte periode, zei Sophie Theen, maar het bouwen van het juiste fundament.

Met zoveel mooie breakouts is het moeilijk kiezen…

Teddy Dimitrova zou als Oprah willen zijn en tegen iedereen zeggen: ‘You get a unicorn and you get a unicorn and you get a unicorn!’ Maar helaas… Wat je wel kunt doen? Zoveel mogelijk experimenteren!

Karen Azulai sloot de dag af met een belangrijke boodschap: blijf niet zitten op een bankje om te kijken wat anderen doen op het gebied van technologie, maar ga erop uit en leer over innovatie.

En die tip werd ter harte genomen tijdens de borrel!

Lees meer over Talent Acquisition Live:

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners