Doe mee met de fotowedstrijd van Werf&

Martijn Hemminga Op 01 augustus 2012
Gem. leestijd < 1 minuut 1487x gelezen
Deel dit artikel:

Doe mee met de fotowedstrijd van Werf&De laatste Werf& stond in het teken van internationaal werven en laten nu momenteel veel vakgenoten op vakantie zijn in het buitenland. Heb jij in het buitenland een voorbeeld van arbeidsmarktcommunicatie of werving gevonden? Iets origineels, grappigs of juist lelijks? Doe dan mee met de Werf& fotowedstrijd en win een Canon camera.

Schiet de winnende foto

Met de smartphone altijd bij de hand moet je natuurlijk die ene wervingsadvertentie, billboard of briefje voor het raam van de boulanger erop zetten. Stuur vervolgens deze foto naar Werf& en wie weet sta jij in oktober met jouw foto in Werf&. En win je een super luxe Canon camera.

Upload nu jouw foto

Kijk voor meer informatie en om de foto aan te leveren op de fotowedstrijdpagina. Hier vind je ook een link naar de reeds ingezonden foto’s.

Tags:
Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners