Hoe gebruik je jobboards het meest effectief?

Martijn Hemminga Op 17 mei 2010
Gem. leestijd < 1 minuut 2670x gelezen
Deel dit artikel:

Ondanks alle sociale media als LinkedIn, Hyves en Twitter blijft het plaatsen van vacatures op jobboards een van de meest gebruikte wervingsmethoden. In het eerste kwartaal van 2010 werden zo’n 130.000 vacatures op jobboards geplaatst. Maar hoe gebruik je nu een vacaturesite het meest effectief?

Voor de nieuwe Werf&, die in het teken staat van online werven, zoeken we naar tips & tricks over het gebruik van jobboards. Weet jij welke dag het beste scoort of hoe je met een pakkende titel het aantal views kunt verhogen? Plaats dan hieronder jouw opmerkingen en wie weet verschijnt jouw tip met naam in de nieuwe Werf&. Plaats jouw reactie uiterlijk vrijdag 21 mei 10.00 uur.

Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners