Hoe kostenefficiënt werf jij? Doe de test!

Martijn Hemminga Op 02 december 2008
Gem. leestijd < 1 minuut 1536x gelezen
Deel dit artikel:

Kostenefficient werven is meer dan zo min mogelijk geld uitgeven. Het is ook het meten van dat wat je doet, niet alleen maar ad-hoc te werk gaan en kijken naar het resultaat. In Werf& 04 vind je op pagina 32 een test die je binnen een paar minuten inzicht geeft in de mate waarin je kostenefficiënt bezig bent met werven. Uiteraard kun je de test ook online invullen en direct jouw score bekijken.

Het thema van de Werf&-editie van december 2008 is efficiency. Het magazine reikt verschillende tips & tricks aan hoe je kostenefficiënt kunt werven. Ook geven vakcollega’s je een kijkje in hun keuken. Maar hoe kostenefficiënt werf jij eigenlijk? Met deze test weet je binnen 5 minuten of je goed bezig bent, of dat er werk aan de winkel is.

Klik hier om naar de test te gaan (opent in een nieuw scherm).

Alsnog Werf& 04 over efficiency ontvangen? Neem dan in december nog een (proef)abonnement.

Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners