Jouw case voor de Werf& Awards nog niet ingezonden? Je krijgt een beetje uitstel!

Er zijn alweer een boel mooie cases binnen voor de Werf& Awards 2023. Wil je ook nog meedingen om de prijzen? Je krijgt uitstel tot woensdag 22 maart om 17.00. Een mooie kans om jouw prestaties nog even in het zonnetje te zetten!

Peter Boerman Op 17 maart 2023
Gem. leestijd 2 min 184x gelezen
Deel dit artikel:
Jouw case voor de Werf& Awards nog niet ingezonden? Je krijgt een beetje uitstel!

De Werf& Awards zijn jaarlijkse prijzen voor cases op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment, die impact hebben (gehad) op de instroom van een organisatie. De awards richten zich op kleine en grote organisaties, zonder budget of met grote budgetten, voor werkgevers (corporates) en bureaus (in bijvoorbeeld werving en selectie, arbeidsmarktcommunicatie, uitzenders of detacheerders) in de breedste zin van het woord.

We hebben besloten om toe te geven aan de verzoeken om uitstel, tot 23 maart.

Wij krijgen veel vragen over een het verlenen van uitstel op de inzendtermijn. Wij hebben besloten om toe te geven aan deze verzoeken. De deadline die stond op vrijdag 17 maart om 17.00 hebben we daarom verschoven naar een klein weekje later, woensdag 22 maart, 17.00 uur. Als je tot de genomineerden behoort, ontvang je daar op 11 april bericht over. Vervolgens starten de publieksstemmen (tot 25 april) en mag jij jouw case 20 april in Rotterdam presenteren voor de vakjury.

Er zijn al mooie inzendingen

Een flink aantal mooie cases is al ingezonden. Wat in de categorie ‘arbeidsmarktcommunicatie’ bijvoorbeeld te denken van de muzikale stratenmakers-video van Klink Nijland, de binge-waardige dramaserie Hartenveld, gemaakt door Evean Zorg, of de humor die CSB inzette met de Brabantse René, straight outta Buul? Ook opvallend, hier: de ‘blijf-bezig-baan’-case waarmee BCC zich met name op oudere werkzoekenden richt.

case werf& awards

Maar ook op recruitmentgebied zijn er al behoorlijk wat cases het vermelden waard. Zoals de vacature in de vorm van een tattoo (!). Of het alumni-evenement dat Xebia Nederland opzette, compleet met old skool cd op het huisadres bezorgd. En van heel andere orde is weer het verhaal van de Oekraïense Kateryna Lopushanska, die de oorlog in haar land ontvluchtte en vorig jaar als marketingprofessional bij Caldic in Rotterdam begon. Het geeft al met al de veelzijdigheid aan van het vakgebied, dat voor mensen echt het verschil kan maken in hun leven. Zien we jouw case hier ook nog bij verschijnen?

Zien we jouw case straks ook op ons platform?

Wil jij ook kans maken op een Werf& Award? Stuur dan uiterlijk 22 maart 2023 voor 17.00 uur jouw arbeidsmarktcommunicatie- of recruitmentcase in. Kijk voor meer informatie op de pagina van de Werf& Awards.

Planning

  • 22 maart 17.00 – Einde inzenden
  • 30 maart- Voorselectie vakjury
  • 31 maart t/m 6 april – Vakjury digitale jurering
  • 11 april – Bekendmaking nominaties
  • 12 t/m 25 april – Publieksjury
  • 20 april – Vakjurydag
  • 16 mei – Uitreiking awards – tijdens Werf& Live 2023

Lees ook

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners