Maandag®

Waarom is Maandag® genomineerd?

Wij zijn Maandag®, dé verbinder in werk waar mensen zin in hebben en zin in houden. Wij ontzorgen en versterken organisaties door mensen aan vacatures te koppelen, zowel tijdelijk als structureel. Met onze frisse energie steken we mensen en organisaties aan. Zo krijgen we dingen gedaan, bereiken we onze doelen en zorgen we dat het leuk is en blijft.

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Bij Maandag® geloven we dat als je werk doet waar je energie van krijgt, je ook weer energie in je werk kan stoppen. Daarom vinden we het zo belangrijk dat we de perfecte match voor jou vinden. Onze recruiters willen je dus eerst goed leren kennen. Zodat ze precies weten wat jou drijft en waar je in je werk gelukkig van wordt. Zo kun je vanaf de eerste dag het verschil maken met je specialistische kennis en frisse energie.

Onze partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
Jobmatix
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS