Employer branding is Macknificent

Employer branding is mensenwerk. Het zet neuzen in dezelfde richting. Het opent ogen. Laat harten sneller kloppen. Bezorgt sóms kippenvel, maar zorgt er in ieder geval voor dat passies van mensen met elkaar worden verbonden. Wij geloven dan ook dat employer branding leidt tot beter presterende organisaties. Die talentvolle medewerkers sneller weten aan te trekken en vervolgens langer weten vast te houden. Dát maakt arbeidsmarktcommunicatie Macknificent.

Macknificent is dé sparringpartner voor iedereen die werk wil maken van arbeidsmarktcommunicatie. We denken graag met je mee over je positionering als werkgever, over employer branding en wervingsvraagstukken. We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van creatieve arbeidsmarktcampagnes. Van referral-acties tot employer branding campagnes. Van social- en videorecruitment tot carrièrebeurzen en andere events.

Macknificent werkt samen met o.a.: Aviko, Bouwmaat Nederland, De Jong & Laan, IMS, Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied, Opella, OVO Zaanstad, Sogeti Nederland, PKN, Vivium Zorggroep.

Meer weten? Kijk dan op: www.macknificent.nl

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
OTYS
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
RecruitNow
Timetohire
ToTalent.eu
WBNRS