Grijp kansen met OTYS Recruiting Technology. Een SAAS recruitment software bedrijf die je in staat stelt om je gehele business vanuit één plek te managen. Met de juiste features kan je sneller en efficiënter werken, meer kandidaten aantrekken en betere matches maken, voor je eigen bedrijf én voor opdrachtgevers.

Werk slimmer met OTYS Go!

OTYS Go! is cloud-based recruitment software pakket. De modulaire opbouw en verschillende implementatie mogelijkheden maakt OTYS het meest geschikte pakket voor uiteenlopende doelgroepen. Het pakket is geschikt voor werving- en selectiebureau’s, uitzendbureaus, detacheerders tot bedrijven die werven voor zichzelf, ofwel corporate recruiters.

Het pakket is standaard voorzien van slimme features, die jouw leven een stuk makkelijker gaan maken, ongeacht jouw rol binnen de organisatie. Uiteraard biedt het pakket voldoende mogelijkheden voor je sourcing & het aanwerven van personeel, talloze multipost opties. Denk aan integraties met InGoedeBanen en RecruitmentTechnologies of onze directe koppelingen met vacaturebanken, zoals Indeed, AcademicTransfer en Social Media Platformen. Wij hebben slimme features om je proces te optimaliseren, Kanban board om je projecten inzichtelijk te maken, bijvoorbeeld, of Dashboards om je hele business in één oogopslag te kunnen evalueren. Dat maakt het managen van je business net even dat stukje makkelijker.

Het meeste complete partnernetwerk

Vanwege de uitgebreide en krachtige API van OTYS, is de software integreerbaar met een tal aan andere software oplossingen. Diverse marketing- en communicatietools, zoals Joboti zijn al aangesloten. Met partners als Jobdigger, NIXZ, Recruit Robin, PreContactTool, Aircall, VISMA, ConnectYourFlex en vele anderen zijn we het meest complete recruitment pakket op de markt. Bekijk alle integraties & koppelingen van OTYS.

Over OTYS

OTYS heeft momenteel meer dan 900 klanten in 30+ landen. OTYS wordt bediend vanuit drie verschillende kantoren in Nederland, België en in Tsjechië. Op het moment van schrijven zijn er 1750+ recruitment websites gebouwd door OTYS live en hier komen er elke week tal nieuwe bij. Met 15 jaar ervaring in de recruitment én recruitment software, zijn we de leider op het gebied van technologie.

Seize opportunities, together! met OTYS Recruiting Technology. Voor meer informatie, neem dan een kijkje op www.otys.nl of lees cases van onze klanten.

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig