Recruiters United is de onafhankelijke community voor recruitment- en arbeidsmarktprofessionals in Nederland. Onze kernactiviteit is het aanbieden van inspirerende events. We gaan daarin voor het delen van kennis, innovatie, bewezen cases en sprekers met inhoud en kennis van het vak. Niet commercieel en altijd gecombineerd met een netwerkmoment, waarin we onder het genot van een hapje en een drankje elkaar ontmoeten en ideeën kunnen uitwisselen. Dat is Recruiters United!

Voor € 225 per jaar heb je toegang tot alle Recruiters United events en krijg je korting op partnerevents. Daarnaast krijg je online toegang tot alle presentaties van de events. Je hebt zelf ook de gelegenheid jouw verhalen of die van jouw werkgever te delen via ons blog, op de site of bij één van onze events. Meer weten?

Kijk op www.recruitersunited.com voor meer informatie, of bel/mail met onze community manager Marja Pronk op pronk@recruitersunited.com. We hopen je snel te ontmoeten op één van onze events!

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Mysolution
Talmark

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.