Werf& 09 komt met woordenboek

Martijn Hemminga Op 13 april 2010
Gem. leestijd < 1 minuut 1849x gelezen
Deel dit artikel:

Op 27 april a.s. verschijnt het nieuwste nummer van Werf& met als bijlage een woordenboek. Het woordenboek, Wervingswoorden geheten, bevat bijna 650 begrippen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en werving.

Back to basic
Het thema van Werf& 09 is back to basic. Wat is arbeidsmarktcommunicatie in de theorie, maar vooral in de praktijk? Hoe kijken drie generaties professionals tegen het vak aan en waarom werd 25 jaar geleden de SJP opgericht? In deze Werf& veel ruimte voor praktijkcases van onder meer TNT en Rijkswaterstaat.

Wervingswoorden
Wervingswoorden is een handzaam boekwerk van 100 pagina’s waarin bijna 650 begrippen worden toegelicht. Geen wetenschappelijke definities, maar vooral praktische omschrijvingen van woorden op het gebied van onder meer arbeidsmarktcommunicatie, recruitment, recruitmentsystemen, binden & boeien en selectie.

De Persgroep Banen en AMC Academie
Wervingswoorden is mogelijk gemaakt door De Persgroep Banen en AMC Academie. Alle abonnees van Werf& ontvangen het woordenboek automatisch met Werf& 09. Ook Werf& 09 ontvangen met het woordenboek erbij? Neem dan snel een (proef)abonnement.

Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners