Ongeveer 50% van de gestarte werkrelaties in Nederland loopt al in het eerste jaar uit op een teleurstelling.

Een confronterend percentage! De grootste oorzaak: niet voldoen aan de verwachting van de ander. Elke mismatch kost vanzelfsprekend veel energie en bakken met geld. Bovendien frustreert het zowel werkgever als werknemer. Tegelijkertijd is er vaak berusting, een gevoel van: het is niet anders. Of erger nog: niks aan te doen.

Bij Velde zijn we van mening dat die berusting onnodig én ongewenst is. Daarom hebben we De Velde Methode© voor onze opdrachtgevers en onze professionals ontwikkeld. De rode draad van deze methode is het toetsen, concretiseren en monitoren van verwachtingen. Dat lijkt een open deur, maar toch zien we veel organisaties en professionals hiermee worstelen. Er is vaak grote tijdsdruk en de match wordt veelal gemaakt op de organisatieblauwdruk van vandaag. Echter zijn die handtekeningen onder een arbeidsovereenkomst slechts een transactie. Dat document zegt helemaal niets over het eindresultaat.

De essentie van onze dienstverlening gaat niet over deze ondertekende arbeidsovereenkomst, oftewel de transactie. Onze focus ligt op de investering in de toekomst. Eentje met een duidelijke ROI voor werkgever en werknemer. Het einddoel: een succesvolle organisatie met succesvolle professionals. Daarom strepen wij het woord ‘matching’ in onze pay-off door en richten we ons nog meer op deze omvangrijkere missie. Graag gaan we met je in gesprek hierover.

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig