Ongeveer 50% van de gestarte werkrelaties in Nederland loopt al in het eerste jaar uit op een teleurstelling.

Een confronterend percentage! De grootste oorzaak: niet voldoen aan de verwachting van de ander. Elke mismatch kost vanzelfsprekend veel energie en bakken met geld. Bovendien frustreert het zowel werkgever als werknemer. Tegelijkertijd is er vaak berusting, een gevoel van: het is niet anders. Of erger nog: niks aan te doen.

Bij Velde zijn we van mening dat die berusting onnodig én ongewenst is. Daarom hebben we De Velde Methode© voor onze opdrachtgevers en onze professionals ontwikkeld. De rode draad van deze methode is het toetsen, concretiseren en monitoren van verwachtingen. Dat lijkt een open deur, maar toch zien we veel organisaties en professionals hiermee worstelen. Er is vaak grote tijdsdruk en de match wordt veelal gemaakt op de organisatieblauwdruk van vandaag. Echter zijn die handtekeningen onder een arbeidsovereenkomst slechts een transactie. Dat document zegt helemaal niets over het eindresultaat.

De essentie van onze dienstverlening gaat niet over deze ondertekende arbeidsovereenkomst, oftewel de transactie. Onze focus ligt op de investering in de toekomst. Eentje met een duidelijke ROI voor werkgever en werknemer. Het einddoel: een succesvolle organisatie met succesvolle professionals. Daarom strepen wij het woord ‘matching’ in onze pay-off door en richten we ons nog meer op deze omvangrijkere missie. Graag gaan we met je in gesprek hierover.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Monsterboard
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Talmark

Meld je aan voor de livestream van Werf& Live

Donderdag 1 oktober vindt de 5-jarige jubileumeditie plaats van Werf& Live. Dit jaar is het event hybride en kun je de livestream volgen. Met sprekers van o.a. Facebook, Jumbo, Alliander, Action en Indeed. Ook goeroe Dr. John Sullivan en kitesurfer Willem Hooft zijn van de partij.

Meld je nu aan en volg het event over impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment vanaf kantoor of thuis of koop een van de laatste tickets om er offline bij te zijn.