E-mail banner Werf& Live 2023

Over Werf& Live 2023

Op dinsdag 16 mei 2023 vindt de 8e editie plaats van Werf& Live. Deze editie staat in het teken van ‘Employer Branding – become what you believe’. Naast diverse keynotes zijn er ook dit jaar vele breakout sessies en uiteraard ook volop mogelijkheden om te netwerken. Het event vindt plaats in het Van der Valk Hotel in Utrecht.

De vorige editie van Werf& Live stond in het teken van F*ck de krapte. Het filmpje hieronder geeft een mooie impressie van de editie van 2022!

Tickets

Early Bird
295
UITVERKOCHT
Lazy Bird
495
Dit tarief is geldig tot en met 28 mei.
Koop jouw ticket

Programma

Het programma start om 10.00 uur. Rond de klok van 16.15 eindigen we het officiële programma en kan iedereen genieten van de netwerkborrel. 

 

Locatie

Het event vindt plaats in het Van der Valk Hotel in Utrecht.

Adres:

Van der Valk Hotel Utrecht

Winthontlaan 4 -6, 3526 KV Utrecht 

Deze partners maken dit event mede mogelijk:Bekijk alle partners

Timetohire
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
SteamTalmark
Indeed
JEX

Partners

Ben je benieuwd naar de partnermogelijkheden voor het event Werf& Live? Neem dan contact op met Bert van Trirum via e-mail.

Werf& Awards

De Werf& Awards zijn prijzen voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitment cases die impact hebben (gehad) op de instroom van een organisatie. De awards richten zich op kleine en grote organisaties, zonder budget of met grote budgetten, voor werkgevers (corporates) en bureaus (amc/w&s/uitzend/detachering) in de breedste zin van het woord. De awards worden op 16 mei 2023 tijdens Werf& Live uitgereikt.

Lees meer over de Werf& Awards