Recruitment 2.0 met RAAS

Recruitment kan sneller, leuker en innovatiever. Met die insteek zijn wij RAAS begonnen! Een full service dienstverlening die de best passende kandidaten uit de markt haalt en tegelijk recruitment processen optimaliseert.

Met ons Recruitment as a Service bieden wij recruitment diensten als Recruitment Process Outsourcing (RPO), Interim recruitment en traditionele W&S. RAAS is inzetbaar vanaf 1 vacature, in diverse branches en gaat complexe recruitment process optimalisaties graag aan.

Zo werken onze inhouse Recruiters dagelijks aan mooie recruitmentvraagstukken als directe collega van jouw organisatie. Hierbij worden zij ondersteund door het recruitment center. Een team van specialisten, AI gedreven recruitment tools en job marketing campagnes die 27/4 het recruitmentproces inzichtelijk maken, managen en verbeteren.

Een succesvolle optimale recruitment strategie staat of valt met een gedegen plan. Na een uitvoerige inventarisatie en de cultuur te hebben waargenomen creëren wij o.b.v. de doelstellingen een aanvalsplan. Ons Recruitment Grow Model geeft hierbij richting en inhoud aan hoe en wanneer er wat gedaan dient te worden.

Met deze aanpak zorgen we voor een verbeterde time, cost en quality of hire.

Volg onze LinkedIn en je bent altijd op de hoogte van de laatste trends en interessante weetjes binnen het recruitmentlandschap.

Wil jij jouw bedrijf laten groeien? Plan een vrijblijvende kennismaking, mail naar contact@raas.today of bel ons op 085 007 0769.

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig