Inge Beckers

FunctieFounder, consultant & docent Arbeidsmarktcommunicatie BedrijfEVP Maker Bekijk profiel op LinkedIn

Inge Beckers helpt organisaties met het vergroten van de bekendheid van het (werkgevers)merk en met het positief beïnvloeden van de tevredenheid van medewerkers. Inge is gecertificeerd Employer Brand Manager, docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, initiatiefnemer van het kennisplatform HR & Communicatie en zelfstandig ondernemer/adviseur.

Met de EVP Maker®, haar scan om de employee value proposition in kaart te brengen, vertelt ze organisaties wat hun medewerkers belangrijk vinden en of ze voldoende tools beschikbaar stellen om het personeel blijvend ‘happy’ te houden. Dit levert vaak essentiële input voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitment marketing.

Haar motto: ‘Engaged People. Great Companies. Better World!’

Inge op het Festival

Inge verzorgt de sessie ‘EVP Maker: omdat je als werkgever betekenisvol wil zijn‘  – ronde 3 (15.15 tot 16.00) in zaal 5.

Purpose, Teamwork, Autonomie of toch Ontwikkeling? Met welk EVP-positioneringsgebied wil jij als werkgever het liefst geassocieerd worden?

Dit jaar zoomt de EVP Maker in op de vraag: hoe wil je dat jouw organisatie bekend staat bij de arbeidsmarkt?

Een goed doordachte EVP verwoord helder waarom kandidaten voor een organisatie zouden moeten kiezen en medewerkers zouden moeten blijven. Een EVP biedt een consistent platform voor arbeidsmarktcommunicatie. Wil jij graag een stap verder?

In deze kennis sessie vertelt Inge hoe jij als recruiter, HR- en/of communicatieadviseur, een positieve impact realiseert in het opbouwen van een sterk werkgeversmerk door de inzet van een zorgvuldig gekozen EVP-positioneringsgebied.

Vanuit EVP-positioneringsgebieden definieer je focus, consistentie en relevantie voor alle employer branding en recruitment marketingactiviteiten. Aan de hand van recente praktijkcases bespreekt Inge hoe zij de bekendheid van het (werkgevers)merk vergroot en de tevredenheid van medewerkers positief beïnvloedt.

Je wilt geïnspireerd worden en goed voorbereid aan de slag gaan met je Employer / Employee Value Proposition (EVP) zodat je straks nóg betere resultaten boekt op zowel de interne als externe arbeidsmarkt.

Na deze kennis sessie weet jij hoe je als recruiter een positieve impact realiseert in het opbouwen van een sterk werkgeversmerk met de inzet van een zorgvuldig gekozen EVP-positioneringsgebied.

 

 

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig