APPLY is een organisatie die is ontstaan vanuit een jarenlange passie voor recruitment. APPLY heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van vacature onepagers, aangevuld door wervingscampagnes op basis van arbeidsmarktdata. Ons voornaamste doel is om klanten te helpen bij het werven van personeel op een vernieuwende en kosteneffectieve manier.

“APPLY, where marketing meets people.”

De vacaturesites zijn geoptimaliseerd om één specifieke vacature in de schijnwerpers te zetten. Middels de vacature onepager kan APPLY alle aspecten van arbeidsmarktcommunicatie inzetten, zonder beperkingen. Dit omvat onder andere fotocarrousels, 360 graden VR-recruitment, testimonialvideo’s, recruitment chat en sollicitatieprocedures. APPLY voert vernieuwende campagnes uit en maakt gebruik van verschillende kanalen zoals TikTok, YouTube, Instagram, Facebook, LinkedIn, Google en jobboards.

APPLY is actief in branches zoals logistiek, bouw, automotive, transport, retail, techniek, productie en zakelijke dienstverlening. APPLY is landelijk actief en gevestigd in Maastricht. Klanten van APPLY in Nederland zijn onder andere wereldspeler CEVA Logistics, Janssen Kerres, Basic Pharma en Marc O’Polo.

 

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS