Milad Zandi

FunctieFounder & Managing Partner BedrijfTimetohire Bekijk profiel op LinkedIn

Geboren en opgegroeid in Iran, het land waar ik op 8-jarige leeftijd van ben gevlucht. Op dat moment had ik geen idee dat mijn reis me na drie lange jaren naar Nederland zou brengen. Samen met mijn ouders en broer kwamen we terecht in het pittoreske Standdaarbuiten.

Sinds ik een kind was, had ik de droom om ondernemer te worden en een succesvol leven op te bouwen. De passie voor ondernemerschap begon op jonge leeftijd. Het bleek dat ik een talent had voor verkopen toen ik nep-parfums verkocht in Griekenland toen ik acht was. Ik ontwikkelde het talent voor onderhandelen en deals sluiten. Na verschillende studies te hebben gevolgd, belandde ik in Leiden waar ik rechten begon te studeren aan de universiteit. Ik wilde mijn immigrantenouders trots maken, maar het strand riep en ik verhuisde naar Scheveningen. Hier ontmoette ik de moeder van mijn zoon en na een aantal mooie jaren verwelkomden we onze zoon James, mijn trots en vreugde.

Mijn eerste werkervaring in werving en selectie was bij een klein IT-wervingsbureau in Rijswijk. Hier leerde ik het vak op harde wijze, waar KPI’s en doelen belangrijker waren dan de persoon erachter. Na enkele jaren was ik toe aan een nieuwe uitdaging en die vond ik in Londen. Ik begon organisaties te helpen bij het oplossen van verschillende wervingsproblemen en zette mijn eerste stappen in het ondernemerschap.

In 2016 richtte ik mijn eigen bedrijf op en mijn talent voor verkoop kwam tot bloei. Maar er waren ook lessen te leren en een nieuw avontuur lonkte aan de horizon. Edwin dook op in mijn LinkedIn-feed en de beste connectie werd gemaakt. Edwin bleek een geweldige partner te zijn. Onze gedeelde passie voor ondernemerschap en het drinken van wijn mondde blijkbaar uit in een strijd om de beste steaks. Natuurlijk kook ik veel betere steaks op mijn Green-egg dan Edwin, maar laten we zijn versie gebruiken om zijn moraal hoog te houden.

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig