Samantha Bruurmijn

FunctieHR Directeur BedrijfLaurens

Samantha Bruurmijn is HR directeur bij Laurens. Duizenden ouderen in Rotterdam en omstreken vertrouwen dagelijks op de zorg van ruim 5.000 betrokken zorgprofessionals van Laurens.

Samantha Bruurmijn heeft Rechten gestudeerd in Rotterdam, en werkte daarna bij EuroCollege Hogeschool en bij advocatenkantoor Bol & Van Voskuilen. Zij heeft met name kennis van verander- en innovatietrajecten. Sinds 2009 werkt zij bij Laurens. Samantha is een jurist met een klant- en oplossingsgerichte mindset, die lef en gezond verstand in de juiste verhouding tentoonspreidt.

Laurens staat na een zeer bewogen tijd weer bekend om organisatorische wendbaarheid en innovatie. Onder leiding van Samantha is een strategie ingezet om meer te kunnen leren van het bedrijfsleven, partnerinstellingen en het onderwijs om het arbeidsmarktvraagstuk handen en voeten te geven.

Laurens biedt medewerkers veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. Dat kan omdat Laurens de grootste zorginstelling in Rotterdam is. Recent is Laurens benoemd tot beste leerbedrijf van Zuid-Holland in de sector zorg, welzijn en sport. Het is een organisatie die volop blijft ontwikkelen en veel in verandering is.

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS