Modoc

Waarom is Modoc genomineerd?

Modoc is in 2010 gestart als familiebedrijf. Moeder en Dochter die het wel even ‘anders’ zouden doen in de recruitmentbranche. Modoc is een relatief kleine speler met grote impact. Modoc is vooruitstrevend en gericht op kwaliteit. Modoc streeft naar een gezonde arbeidsmarkt met goed werkgeverschap én werknemerschap en handelt hier ook naar.

Werkgevers geven vaak terug dat ze het verschil in de samenwerking écht merken. Ze noemen Modoc persoonlijk, betrokken en professioneel. Zo gaat Modoc voor een duurzame relatie en zien ze vooral de winfactor in werkgevers die willen investeren in het aantrekkelijk werkgeverschap. Om dat te bereiken biedt Modoc niet alleen recruitment maar ook HR advies aan om de werkgevers op weg te helpen in een uitdagende arbeidsmarkt. Modoc is ervan overtuigd dat je als organisatie het verschil maakt met je werkgeversmerk en de professionals die je verbindt aan jouw organisatie. Dat is waar Modoc zich in zijn totaliteit ook op focust.

Met een podcast: ‘Inspirerend werkgeverschap’ biedt Modoc een podium voor werkgevers die in de regio West-Brabant en Zeeland écht het verschil maken.
Met een online cursus: ‘Ster(k) in jouw carrière’ biedt Modoc de kandidaat de handvaten om aan talentontwikkeling te werken terwijl er ondertussen wordt gezocht naar de beste werkgever voor deze kandidaat

Modoc is innoverend en houdt vooral voor ogen wat de arbeidsmarkt nodig heeft ipv wat Modoc nodig heeft. Dit zie je intern ook terug in hun manier van werken. Medewerkers worden aangenomen op basis van hun intrinsieke motivatie en een persoonlijke klik dit ontstaat. Waar anderen vacatures uitzetten zodra er een gat ontstaat in het team, is Modoc heel het jaar door bereid om met talenten in gesprek te gaan. Medewerkers geven zelf inhoud aan hun functie, zo heeft iedere recruiter een eigen focus.

Samen met de talentcoach binnen Modoc wordt er gekeken waarin persoonlijke uitdagingen liggen en wat de collega nodig heeft om zichzelf te ontwikkelen. Altijd gericht op amplitie, het versterken van het eigen talent.

Kortom: Modoc is een recruitmentbureau die de verwachtingen van de werkgevers en kandidaten weet te overtreffen. Het is meer dan een bureau dat zich richt op recruitment. Het is een bureau wat de arbeidsmarkt goed kan gebruiken om voor een langere tijd plezier te halen uit het werk en het team. Modoc staat voor innovatie en kwaliteit. Het is een partner in groei en ontwikkeling.

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS